Livsarkivet

Har du ordning och reda på alla dina papper? Självklart kanske det känns underligt och lite otäckt att tänka på döden när man har fullt upp med att leva. Men att lämna ett tungt arv efter sig med många obesvarade frågor är nog inte vad någon egentligen vill.

Livsarkivet

Livsarkivet är en PDF-fil du kan fylla i på din dator och sedan skriva ut eller skicka till oss med e-post.

Livsarkivet

Att använda sig av Livsarkivet är inte så dramatiskt, det handlar egentligen bara om att samla viktiga på ett och samma ställe och låta dina nära och kära veta om var allt finns.

Livsarkivet hjälper dig att ställa viktiga frågor till dig själv. Har något testamente skrivits? Vilka försäkringar finns och vem har rätt till försäkringspengarna? Finns någon sista önskan om hur var och hur begravningen ska ske? Om du skulle gå bort hastigt finns det risk att dessa frågor förblir obesvarade — med hjälp av Livsarkivet kan du svara på dessa frågor själv. Vi rekommenderar varmt att du tittar närmare på Livsarkivet!

Du kan hämta Livsarkivet på något av Beckman Begravningsbyråers kontor eller ladda ner Livsarkivet här. Kommer du in till oss på något kontor hjälper vi dig gärna att fylla i dokumentet. Fyller du i det själv hemma är du välkommen att lämna in det till oss när du är klar! Du kan även skicka det till oss med e-post, du hittar adressen här.